Sidney Lee er død


810
282 shares, 810 points

+685 – Sidney Lee er død

2022-05-16 16:10:53

[+685] |


Like it? Share with your friends!

810
282 shares, 810 points
Paragonbliss

26 Comments

Your email address will not be published.

 1. Kan det passe at EBs side er blevet overbelastet? Læste selv nyheden lige da den blev slået op, men siden loader ikke for mig nu – alle andre sider loader fint.

 2. “Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var politiet til stede, da Sidney Lee mistede livet. Når den slags episoder sker, vil sagen altid blive undersøgt af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).”

 3. For helvede! For os der genhører “Genialos” en gang årligt, der er det sku trist at høre.

  Jeg så ham første gang i “Blod, sved og springskaller”.

 4. Han var en skæg fyr, jeg lærte ham at kende i 90erne da han hed Søren.
  Hvor han altid var at finde i nærheden butikker der solgte Playstation og Nintendo spil i København. Allerede dengang som teenager kørte han med det brune look han bla blev kendt for senere.

  Han var for vild til at spille Tekken som er det spil han er mest kendt for, i 1997/98 stod gamereactor for DM i Tekken hvor man kvalificerede sig ved at sende et pS memorycard ind med antal vundne kampe i træk. Nr. 2 og 3 kvalificerede sig ved at have henholdvis 35 og 50 wins. Nr 1. have 700 wins i streg (pun intended). Det blev betragtet som en snyder så de bad vedkommende komme ind på redaktionen og vise at han var den ægte vare uden at de vidste hvem det var. På dagen dukkede Sidney/Søren op med sin kæreste og Gamereactors daværende redaktør var med det samme klar over at den var god nok, men Sidney satte sig ned og spillede et par timer uden at tabe en kamp for hyggens skyld.

  Han har altid virket en smule “blank” eller fraværende for det eneste det handlede om var spil, og når man kigger på hans gamle YT videoer levede han en 14 årigs fantasi liv anno 1992/93 med fuld blæs på super mario på super nintendo og guns n roses plakater på væggene.

  Som andre har jeg også set nogle af hans reality ting, og jeg mødte ham ved et award show for mange år siden hvor han kørte slangeskinds cowboystøvler, hvide spandex bukser, bandana og patronbælte. Der havde vi en snak hvad han nu lavede for vi kom begge fra at spille tekken og Virtue fighter (i professor olsens spilleland) og at han lignede nu en Motley crue wannabe fra 80erne med det look. Og der sagde han noget jeg har tænkt lige siden, og det er årsagen til at jeg skriver indlægget. Han sagde at han iskoldt bare spillede den rolle folk ville se ham i. Så var han ligeglad med hvad andre tænkte.
  Så selv om jeg skrev ham virkede “blank” så gik det op for mig at han velkalkuleret spekulerede i den opmærksomhed der gav ham et formål i livet eller eksistens berettigelse.

  RIP

 5. Andre der husker den legendariske aprilsnar han var en del af på morgen tv?!

  Husker det som om han er mødt op til interview i jakkesæt med dækkede tats og (måske) briller. Så helt seriøs og business-like ud.

  Så bliver han interviewet af Morten Resen og fortæller at han er psykologi studerende og hele Sidney Lee historien var bare en del af en opgave eller et eksperiment af en art. Og han sidder fuldstændig seriøst og taler om det og prøver at tale helt normalt imens Morten Resen kæmper med at holde masken.

  Tog lige et enkelt dobbelt take inden jeg fattede det var en joke, men kæmpe skud ud til en fed og velgennemført aprilsnar.

  Crazy gut, men respekt for at han kunne skabe et liv ud af at bare fyre den af og være sig selv eller i karakter eller hvad det nu var han var…

  Fik lige googlet det til jer andre 😊

  [Sidney’s Aprilsnar](https://youtu.be/db1oR1CMmac)

 6. Det var jeg slet ikke glar til.. nu skal jeg drikke cultshaker og spille spillemaskine som en rigtig son of a bitch

 7. Jeg kan huske da jeg var lille blev jeg taget med til en eller anden gaming-convention ting med min far og der var en scene hvor Sidney Lee sad og spillede Tekken og man kunne prøve at spille mod ham, jeg tabte hårdt men nøøj var det en særlig oplevelse.

 8. Jeg har fulgt ham lidt fra sidelinien siden vi i foreningen UngeSpiludviklere lavede et spil om ham med lydeffekter fra de reality-programmer som han deltagede i.

  Det var lavet til et e-sports arrangement i Tivoli, hvor han også var deltager, det var det famøse DM i Tekken tror jeg.

  Plottet i det meget primitive spil var at han var faldet over strømkablet og bagefter blev jagtet af horder af nørder, man kunne styre Sidney og forsvare sig selv ved at smide selvbruner efter de vrede nørder (ens healthbar er også selvbruner): https://youtu.be/-gwjtpaAyIQ Lydeffekten når man dør er fra da kvinderne i dagens mand alle takker nej tak til ham.

  Han endte med selv at spille det, og gav spillet sin “seal of approval” med en underskrift som man kan se på introskærmen 20 sekunder inde i klippet (i det første link), man kan se ham spille det kort her: https://youtu.be/lzrrk6uR36Q

  Min ynglingsreplik af hans fra spillet er: “super dropkick oppefra”, men “lige i mikrobølgeovnen i 10 minutter” er også sjovt.

  Jeg endte med at møde ham tilfældigt et par gange på Bip Bip Bar sidste år hvor han tævede mig i Tekken, først lod han som om at jeg havde en chance inden han smadrede mig. Men udover det så var han super flink og hyggelig.

 9. Som han så fint ville have sagt det.

  Son of a bitch.

  RIP en legende🎸🎸🤘🏻🤘🏻

 10. Eftersom politiet var til stede da det skete, kunne han godt have gået ud på en eller anden rock star måde føler jeg. Stadig ualmindelig trist, du var en kulørt person Sidney!

 11. Hvad end man synes om ham, så er det en stor del af dansk reality tv der er død. Hvor mange af os har ikke siddet i de spæde teenageår og set ham i forskellige programmer? Fandme trist når folk dør så ungt.

 12. > Ifølge en artikel fra BT i 2021 har Sidney Lee på 15 år deltaget i mere end 50 tv-programmer.

  Det er godt nok et imponerende tal.

  Han har da arbejdet for føden.